LOGIN:      | 
  
ÚVOD
O PRAPORU
JEDNOTKA
GALERIE
ČLÁNKY
GUESTBOOK
ODKAZY
KONTAKT INFO


Aktualizace: 26.3.2013
Návštěv: 
Online je 


26.03.2013 »
Po opravdou dlouhé době proběhla první fáze aktualizace obsahu webu, jmenovitě pak úvodní stránky, sekcí Jednotka, O praporu a Nábor.

21.07.2011 »
Po dlouhé době nějaké nové fotogalerie!

27.03.2010 »
Lidé viďte! ...nové videogalerie!

03.03.2010 »
Lidé čtěte! ...nové články!

05.02.2010 »
Přidány nové fotogalerie.

24.01.2010 »
Do fotogalerie Ostatní přidány nové fotky.


Články






Umíme rozebírat?

box_grey INFORMACE O ČLÁNKU
ID článku: 33
Datum: 2008-05-12 22:09:59
Napsal: rotný SPIT
Komentář: Objevilo se tvrzení, že naše jednotka rozebírá a umí rozebírat snad vše. Jak ale vypadá rozbor naší jednotky? Rozebrání očima obyčejného pěšáka a příslušníka jednotky naleznete v tomto článku...







Začneme u našeho průzkumníka. Ten podporuje tzv. "samorozebrání". Nejraději se tedy rozebírá sám s pomocí jeho tekutých přátel. Nutno podotknouti, že se nejraději rozebírá večer před co nejnáročnějším cvičením a nás pak rozebírá pohled na jeho plovoucí očka a vzdechy marnosti.

Pak je tady náš štábní. Kdybych to měl rozebrat, řeknu, že je to fajn chlap. On ovšem rád rozebírá osoby druhé, a zejména osoby takové, které mají ztíženou viditelnost přes oblast hrudníku. A čím náročnější podmínky a méně soukromí na rozebírání (vzpomeňme přeci linky začínající devítkou v naší jihomoravské metropoli), tím raději rozebírá.

Ech, další je zástupce velitele. Takové malé, milé je to. Ovšem pokud mě někdo dokáže rozebrat svou znalostí a dovedností v oblasti našeho mateřského jazyka, je to on. V zápolení s různými stupni písmene i/y a podobně znějících prvních písmen je nepřekonatelný.

Náš montážní, zbraňový a další technik je jasný. Ve své komůrce za měsíčního svitu rozebírá většinou navzájem nelícující části plastu (výjimečně lícující části kovu) a vůkol do krajiny se nese jeho hromové láteření, ve kterem většinou rozebírá jeden populačně vyspělý stát.

Dále je tu náš webmaster. Ou jé...jestli nás někdo umí rozebrat všechny najednou, je to on. Dále úspěšně rozebírá naši pokladnu a není divu, že je pak rozebírán ústně i písemně v mnoha podobách a na mnoha místech.

Pak je tu náš gestapák, příslušník KGB a kdovíjakých tajných služeb a zároveň majitel neblaze proslulého sešitku, ve kterém rozebírá naše absence. Člověk, který má rozebrán bojový (a snad i životní) styl nejvýchodnějších Slovanů.

Poté je tu ten Američan, co k nám přišel relativně nedávno. Tudíž jeho rozebrání nebude snadné. Ovšem nutno říci, že momentálně rozebírá s naším technikem prostředek naší palebné podpory a i on umí přihodit hlášku, kterou nás rozebere.

Další je na řadě náš osrstnatělý fantom. Soupeře zásadně rozebírá z dálky, situaci slohově a naše bránice svými úslovími totálně. Od nedávné doby nás rozebírá i finančně a věru to leckdy není hezký rozbor.

Poté si vezměme jeho bratra. na něm není moc co rozebírat. Svým heboučkým porostem hlavem dokazuje, že Jar nemusí být pro vaše ruce to nejměkčí, a také nás dokázal rozebrat v naší pochodové písni.

Poslední člen družstva odstřelovačů je pan model, postrach všech detektorů kovu, které by se jeho ozdobou asi samy rozebraly. I on občas stvoří výrok rozebírající nás, naopak je občas potřeba rozebírat i jeho.

No a nakonec jsem tu já, chudý student a tulák, který tady takhle ve volném čase rozebírá náš kolektiv, aby případnému čtenáři podal určitý rozbor naší jednotky, až z toho právě dostal žaludeční křeče. No nic, půjdu rozebrat určitou pochutinou svým slinným enzymem pepsinem na molekuly.